MAT OCH MUSIK

Mikko Nuopponen, Sir JukiMonitoimiduo Sir Juki & Nuopponen on tehnyt uuden aluevaltauksen viihteen ja mukavuusalueen saralla keittiö- ja keitraus maailmaan!

Savonlinnan Oopperajuhlilla ja monissa yksityis-sekä yrityistilaisuuksissa hulvattomilla musiikkiesityksillään mainetta niittänyt duo on myös keittiössä kuin kala soppakattilassa.

Uusin konseptimme Mat och Musik soveltuu erinomaisesti niin yritystilaisuuksiin kuin yksityisjuhliin 4-20 hengelle. Suunnittelemme ja valmistamme menun tilaisuuteen ja tulemme valmistamaan sen keittiössäsi. Asiakas voi luonnollisesti vaikuttaa ateriakokonaisuuden sisältöön. Ateriaa valmistaessa kerromme menun valmistusprosessista ja haluttaessa ryhmä voi osallistua ruuanlaittoon duon ohjauksessa. Ruuan valmistuksen ja ruokailun ohessa esitämme musiikkinumeroita. Näin saat itsellesi ja seurueellesi ikimuistoisen ja ainutlaatuisen kokonaisuuden ja sinä voit vain nauttia ja isännöidä/emännöidä tilaisuutta. Poissa kiire, ahdistus ja ährääminen. Sopii erinomaisesti syntymäpäiville, polttari-iltoihin, varpajaisjuhliin ja muuten vaan hauskanpitoon!

  • Suunnittelemme menun ja valmistamme aterian/ ateriakokonaisuuden asiakkaan padoilla ja kattiloilla, tarjoilemme sen astioillasi.
  • Hankimme raaka-aineet ja juomat
  • Musiikkiesityksiä kitaran ja mandoliinin säestyksellä

Rennosti illasta nauttien, Mat och Musik!