Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/sites/m/mikkonuopponen.com/public_html/index.php:7) in /var/sites/m/mikkonuopponen.com/public_html/wp-content/themes/nuopponen/header.php on line 43

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/sites/m/mikkonuopponen.com/public_html/index.php:7) in /var/sites/m/mikkonuopponen.com/public_html/wp-content/themes/nuopponen/header.php on line 43
Duo Mandoneon | Mikko Nuopponen

DUO MANDONEON

Mikko Nuopponen, Kalle Keltakangas

 

Duo Mandoneon -yhtyeemme tarjoaa harvinaislaatuista ja laadukasta musiikkia – hienoja hetkiä yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kokoonpanomme on tenorilaulun, harmonikan ja mandoliinin raikas yhdistelmä. Duo Mandoneon musiikissa kuuluu italialaisen canzonetta-perinteen autenttinen äänimaisema parhaimmillaan.

Ohjelmistomme on laaja, ja lisäksi esitämme musiikkia suomalaisista lauluista musikaalisävelmiin, elokuvamusiikkiin ja serenadeihin. Laadimme tilaisuuden ohjelmiston asiakkaan toiveen mukaan.

Kokoonpanomme on pieni – kaksi miestä, haitari ja mandoliini – joten pystymme esiintymään melkein missä vain: esiintymislavalla, kabineteissa, juhlasaleissa ja ravintolassa. Voimme esimerkiksi soittaa ravintolasalissa illallisyleisön seassa ja esittää serenadeja pöytäseurueille.